MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Fermentacja ogórków małosolnych prowadzi do powstania...
fot. pixabay

Oto pięć powodów, dla których warto jeść ogórki małosolne. Po pierwsze wpływają na trawienie

Probiotyki

Fermentacja ogórków małosolnych prowadzi do powstania korzystnych bakterii, zwanych probiotykami. Probiotyki są ważne dla zdrowia jelit, wspomagają trawienie i wzmocnienie układu odpornościowego.

Zobacz również

PFR żąda zwrotu subwencji od przedsiębiorców

PFR żąda zwrotu subwencji od przedsiębiorców

„Lewandowski jest świetny, ale już za stary”. Legenda Barcelony bezlitosna dla Polaka

„Lewandowski jest świetny, ale już za stary”. Legenda Barcelony bezlitosna dla Polaka

Polecamy

Zabójcza ryba w wodach Chorwacji! Cyjanek to przy niej pikuś

Zabójcza ryba w wodach Chorwacji! Cyjanek to przy niej pikuś

Hit twórców GTA i 12 innych gier trafił do PS Plus Extra i Premium w maju

Hit twórców GTA i 12 innych gier trafił do PS Plus Extra i Premium w maju

Awaria akumulatora. To teraz największy problem kierowców!

Awaria akumulatora. To teraz największy problem kierowców!