Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dziennikarka i kuratorka kulinarna Monika Kucia podczas...
fot. KR

Przepis na pierogi wigilijne na słodko, ze śliwką wędzoną i miodem. Poleca dziennikarka i kuratorka kulinarna Monika Kucia

Dziennikarka i kuratorka kulinarna Monika Kucia podczas międzypokoleniowego lepienia pierogów poleciła unikatowy przepis z suską sechlońską moczoną w trójnaku. Autorką przepisu jest Joanna Jakubiuk (pierwotnie Hanna Szymanderska, polska pisarka kulinarna). Jest to wersja pierogów na słodko. Przepis na pierogi znajdziesz w galerii

Zobacz również

Dzisiaj matura z języka angielskiego. Co na egzaminie?

Dzisiaj matura z języka angielskiego. Co na egzaminie?

Dzisiaj matura z języka angielskiego. Co na egzaminie?

Dzisiaj matura z języka angielskiego. Co na egzaminie?

Polecamy

Przechorowałeś COVID i nadal cierpisz? Oto, co może być tego przyczyną

Przechorowałeś COVID i nadal cierpisz? Oto, co może być tego przyczyną

Pomysł na wycieczkę? Zamek Krzyżtopór to skarbiec historii i ciekawostek

Puszysty chleb na maślance do kanapek. Twoje kanapki będą z nim jeszcze lepsze

Puszysty chleb na maślance do kanapek. Twoje kanapki będą z nim jeszcze lepsze