Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Awokado, ze względu na swój delikatny smak, jest świetnym...
fot. Ruyan Ayten / Pexels

Z czym najlepiej jeść jajka? 5 najzdrowszych dodatków. Wzbogać o nie jajka faszerowane, tortille i szakszukę, a efekty Cię zaskoczą!

Jajka i awokado

Awokado, ze względu na swój delikatny smak, jest świetnym dodatkiem do past jajecznych i jako baza do faszerowanych jajek. Odrobina szczypiorku sprawi, że danie nabierze ostrzejszego smaku. Awokado jest bogate w zdrowe nienasycone kwasy tłuszczowe i potas.

Zobacz również

Piłkarze Wisły wparowali z szampanem na konferencję prasową z Albertem Rude

Piłkarze Wisły wparowali z szampanem na konferencję prasową z Albertem Rude

Prezes PZPN o triumfie Wisły: To był mecz godny finału Pucharu Tysiąca Drużyn

Prezes PZPN o triumfie Wisły: To był mecz godny finału Pucharu Tysiąca Drużyn

Polecamy

Kosztuje niewiele, a działa cuda! Użyj jako krem do twarzy, rąk i stóp

Kosztuje niewiele, a działa cuda! Użyj jako krem do twarzy, rąk i stóp

Kurczak ze szparagami na wiosenny obiad. Prosty przepis na pyszne danie

Kurczak ze szparagami na wiosenny obiad. Prosty przepis na pyszne danie

Jak ustrzec się kary za grillowanie? Zobacz, co mówią przepisy prawa

Jak ustrzec się kary za grillowanie? Zobacz, co mówią przepisy prawa